Qui som? Contacte

La idea original de Portol.cat va sorgir de'n Pere Escafi que, degut a la mancança d'una publicació relacionada amb el nostre poble, va proposar la realització d'una revista a Pep "mosso" de l'Associació de Veinats La Púa. A partir d'aquí, aquesta idea va ser proposada a un grup de persones de diferents àmbits del poble que s'engrescaren, dedicant part del seu temps lliure en la creació d'aquesta revista digital.

Animam i apreciam que el poble participi de manera activa enviant idees o articles per publicar a l'adreça electrònica portolans@gmail.com o bé escrivint comentaris dels articles que es van publicant. Així, es demana que els comentaris siguin del tot respectuosos i evitant en tot moment comentaris ofensius o de mal gust amb persones o entitats. 

Des de portol.cat volem donar a conèixer que els escrits publicats expressaran, únicament, l'opinió dels seus autors, els uqals es fan responsables del contingut i per aquest motiu la redacció no s'identificarà necessàriament amb el contingut dels escrits publicats. 

Esperam la vostra col.laboració, fotos i suggeriments per millorar la revista digital de Pòrtol. Desitjam que aquesta publicació vos sigui d'utilitat i serveixi com a punt d'unió entre tots els portolans.

Qualsevol iniciativa, idea, crítica o suggeriment el podeu adreçar al següent correu electrònic:

contacte               portolans@gmail.com

Comentaris

  1. Mis 2 webs (sin publicidad) pueden interesarle a usted: yofrenoelcambioclimatico.blogspot.com (MENOS es MEJOR) y plantararboles.blogspot.com, un manual para reforestar, casi sobre la marcha, sembrando semillas de árboles autóctonos en zonas deforestadas, baldías, más o menos cercanas al lugar de su recolección. Salud. José Luis Sáez

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars