El Pintal Vermell

Dia preciós amb excursió per terres de ponent, El Pintal Vermell és un cim de no gaire alçada bastant fàcil de coronar de devora el poble de s'Arracó, no hem tengut cap dificultat per asolir el cim en menys d'una hora tranquil·lament ja que les vistes demanaven fer aturades per poder ser contemplades.
Des del principi de la caminada hem disfrutat de estampes espectaculars, tant de la serra com de la mar. L'illa de Sa Dragonera se'ns ha mostrat gaire bé des de l'inici en tota la seva magnitud, fins i tot hem pogut endevinar la silueta llunyana de l'illa d'Eivissa.
La temperatura ha estat molt agradable i la calma de la mar sorprenent. En total hem caminat uns 7 quilòmetres i hem estat 23 participants amb alguna cara nova i altres amistats contents de retrobar-nos després dels mesos de pausa estiuenca. La ruta ha estat senzilla i hem arribat a Pòrtol una mica passades les 15.00.
Diumenge que ve no hi ha excursió, però és la Fira de Tardor de Marratxí una cita de cada any a la plaça i voltants de Sant Marçal.
D'aquí dues setmanes farem la Moleta de Binifaldo, una divertida excursió a prop de Lluc.

Clicau al peu de la foto per veure tot el reportatge.


Comentaris

Entrades populars