Puig des Romaní

Excursió de insospitada bellesa la d'avui per La Victòria Es Cap des Pinar.
Tot i que ja havíem estat unes quantes vegades al Canó des Moro, mai no havíem fet aquesta variant del Puig des Romaní.
Hem partit de l'ermita de La Victòria cap al la Penya Roja i hem berenat amb espectaculars vistes del Cap des Pinar, just a baix de la penya des canó, hem desfet un tros de camí per enfilar cap al Puig des Romaní, el qual queda una mica més amunt que el del canó, però no presenta cap dificultat assolir el cim, ja que en 20 minuts comptats hem arribat a dalt.
Pel poc esforç que suposa la pujada, la recompensa de panoràmiques és immensa, i cap als 8 vents hi ha vistes precioses.
Hem fet una foto al grup i hem baixat cap a l'ermita per dinar junts a la gran esplanada amb vistes a la Badia de Pollença.
El nostre guia estimat, en Pere ens ha sorprès amb una ensaïmada i cava per celebrar el seu aniversari que és demà 13 de maig. Hem acabat la festa amb un altre foto del grup complet (21) i ens hem dit adéu fins que passin les calors de l'estiu, tot recordant que aquesta temporada 18-19 ha estat molt bona i hem fet sortides que mai oblidarem.
Moltes gràcies a totes  per la vostra participació, en especial als nostres guies i el grup Viaranys, que ens permeten continuar descobrint meravelles de la nostra Mallorca.
Fins aviat.

Àlbum de fotos: Puig des Romaní


Comentaris

Entrades populars