Sa Rateta i na Franquesa

Indescriptibles les sensacions que hem viscut avui coronant aquests dos cims de la Serra de Tramuntana.
Com que el dia s'ha aixecat clar, hem pogut disfrutar perfectament de les increïbles panoràmiques que ens ofereixen aquests dos cims enmig de l'illa de Mallorca que et permeten veure les dues badies i fins i tot l'illa de Cabrera.
Dues pujades relativament fàcils i un descens cap al Coll de l'Ofre també fàcil, vistes espectaculars dels embassaments de Cúber i Gorc Blau, com també del Puig Major i tots els cims de la Serra.
Hem format un grup variat de 20 persones amb algunes noves incorporacions, n'Antònia Mulet i en Miquel Martorell, que s'ha afegit el grup durant la marxa i na Neus i en Ramon, de Vinaròs del País Valencià que s'han animat a fer l'excursió amb el nostre grup dins la seva breu estada a Mallorca.
Divendres Sant pujada al Puig de Maria de Pollença.

Àlbum de fotos: Sa Rateta i na Franquesa


Comentaris

  1. Per aquests catalans del sud l'experiència de Sa Ratera sempre anirà acompanyada del vostre grup. Ens ha meravellat la vostra coneixença, no hi som acostumats en la llarga experiència excursionista a trobar tanta simpatia, empatia i sentit de grup que ho comparteix tot amb tanta naturalitat. La bellesa de la vostra terra no seria més que paisatges per fotografiar sense una gent que se l'estime com vosaltres. No hi ha terra sense poble i sense vosaltres no hi hauria ni terra ni poble. Gracies per l'experiència que ens heu regalat.
    Una abraçada
    Ramon i Neus

    ResponElimina
    Respostes
    1. Un plaer Neus i Ramon de poder compartir aquesta excursió amb vosaltres bona gent del País Valencià.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars