El Puig de ses Basses

Bellísima i fàcil  excursió la d'avui diumenge 31 al terme d'Andratx.
Amb el canvi a l'horari d'estiu ens hem hagut d'aixecar una hora més prest, però tot i així hem format un bon grupet de 19 persones.
L'excursió parteix del Coll de sa Gramola a la carretera d'Andratx a Estellencs, on hi ha una bona àrea recreativa i bon aparcament. El dia s'ha aixecat tapat i així ha continuat durant tota la caminada i fins i tot ens ha fet quatre gotes al final.
Gairebé tot el camí ha estat per una bona pista forestal molt fàcil de seguir i sense gaire pendent.
Seguint la ruta cap al Puig de ses basses ens hem desviat per cercar una redol on hi creixen peònies salvatges i les hem trobat amb algunes plantes ja florides, amb el màxim respecte pel lloc i la vegetació hem fet moltes fotos i hem tornat al camí del puig i l'espectacular mirador d'en Josep Satre, des d'on es contempla imponent l'illa Dragonera. Després de fer la foto de grup hem continuat cap al cim del puig de ses Basses i hem tancat la ruta per un tram de camí diferent al de pujada, sempre amb unes vistes meravelloses. Han començat a caure algunes gotes de pluja i hem continuat fins als cotxes per dinar a l'àrea recreativa. No han faltat els dolços compartits i el café de n'Aina i n'Agusti.

Àlbum de fotografies, Pere, Josep, Xisca, Tomeu, Pep

 https://photos.app.goo.gl/gGvL7JY9JPa7v1rN9


Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars