Betlem a la Mola de s'Esclop

Dia magnífic d'excursió a la Mola de s'Esclop amb l'objectiu de complir amb la nostra tradició nadalenca de deixar-hi un Betlem de fang de Pòrtol.
Hem format el grup 17 persones amb un bon grapat de cares noves, vells amics de la muntanya, com na Marga Palmer, na Joana i en Valentí, també nous amics com na Gema, en Lluís, en Pep i n'Alba.
Hem partit des de la carretera que va d'Estellencs a Andratx a l'altura d'es Grau i després d'una hora d'intensa pujada hem arribat al refugi de sa Coma den Vidal on hem berenat ben a gust.
Hem continuat muntanya amunt fins una era preciosa al peu de sa Mola i amb magnífiques vistes del Galatzó i la vall de les cases des Galatzó.
D'aquí ja ens hem disposat a fer el darrer tram de pujada fins el cim de la Mola de s'Esclop el qual hem assolit en només 45 minuts i no ha resultat gaire difícil. L'únic inconvenient ha estat el fort vent de ponent que ha bufat tot el temps que hem estat dalt del cim.
Hem cercat un lloc adequat per insta-lar el preciós Betlem donat per n'Antònia Amengual de s'olleria Cas Canonge i l'hem fixat amb ciment cola. A continuació hem guardat un minut de silenci en memòria de Joan Maimó, un veïnat de només 20 anys fill d'una família molt estimada que va morir en accident de cotxe el passat divendres i que ha commocionat a tot el nostre poble. Des de portol.cat volem donar el nostre condol a la família i tot el nostre suport en moments tan difícils.
Després de fer les corresponent fotos de grup hem pres la baixada per una ruta diferent enmig d'una notable boira i vent.
El camí ens ha conduït de nou a la Coma den Vidal on hem pogut dinar ben asseguts i compartir llepolies pre-nadalenques. Hem tornat cap als cotxes i ens hem acomiadat ja fins a l'any 2019.

En aquest enllaç podeu veure tot l'àlbum de fotografies https://photos.app.goo.gl/McCdVmdxsEQUCZiM7




Comentaris

Entrades populars