Festa de La Trinitat 2017

Recull d'imatges d'una de les festes més senzilles que es fan a Pòrtol organitzada únicament pels veinats amb la col.laboració dels veinats i de la gent del poble que duu coques per poder fer el refrigeri després de la misa.

Tornarem a tenir la col.laboració dels Xeremiers de Marratxí, que vengueren a fer-nos moure al seu ritme dissabte horabaixa a les corregudes de joies i cucanyes així com també el diumenge sonaren el ball de l'Oferta el temps de la celebració, just abans de les ofrenes, amb el ball de dos jovenets ben curros.

Enguany fou més especial, després de 10 anys, des de que va morir el veinat del carrer Toni Roig, va tornar a sonar Al-Mayurqa fent una ballada popular i creant un clima molt màgic amb les seves tonades. De veres que enyoravem sentir aquest grup tant estimat a aquest màgic carrer.

El dissabte els veinats aprofitaren també per fer un poc més de festa, dugueren a terme la II trobada de Ball en Línea organitzada pel Ball en Línea de Es Turó i tot seguit Ballada Popular amb Terra Rotja. Els veinats feren coques per vendre a preus populars per poder pagar les despeses que hi ha a la festa del diumenge.


Clicau a la imatge per veure tot l'àlbum 



Comentaris

Entrades populars