Puig de Pollença, arròs i calor

El Divendres Sant i l'arròs de peix al Puig de Maria ja són tradició al nostre grup excursionista.
L'idea d'aquesta pujada sorgí d'un antic membre del grup, en Guillem de can Roca, ho varem provar un pic i des de l'any 2008 no hem fallat cap any.
Aquesta ha estat la desena edició de la sortida i els participant han anat augmentant  any rere any fins arribar als 70 d'enguany.
Hem començat el dia fent una passejada per Pollença i pujant al Calvari, des d'on es contemplen belles panoràmiques del poble i del Puig de Maria.
Al Calvari hem pogut veure els preparatius del famós Davallament Pollencí.
Com cada any hem començat l'ascens al puig de Maria a les 12.00h . Molta gent del grup arriba abans i comença l'ascens amb tranquil·litat, per poder ser a dalt devers la una.
La pujada s'ha fet més dura que altres anys per mor de la calor i el sol, però millor així que no amb brusca.
Al voltant de les 13.00 hores tot el grup ja era a dalt del puig reservant lloc al gran menjador per poder disfrutar del merescut menú. Fins gairebé les dues no ens han tret els dos grans calderons d'arròs, però com sempre l'esforç ha valgut la pena. I és que el millor d'aquesta excursió no són el menjar ni les vistes meravelloses, el millor és la companyia dels nostres amics i el bon ambient que regna tot el dia.
Com cada any, el nostre batle J.F. Canyelles i la seva esposa Maria no han volgut perdre l'oportunitat de compartir aquest dia de festa amb el veïnats i amics.
Desprès de compartir taula, rialles i rom hem fet la preceptiva foto de grup i sense presses hem davallat del puig per concloure la sortida amb un sentit acomiadament.


Clicau a la foto per veure tot l'àlbum


Comentaris

Entrades populars