Camí de s'Arxiduc, resum

En el moment d'escriure aquestes línies encara me not bé els bessons de les cames i segurament més de dos dels 29 els passa el mateix. Començàrem l'excursió a Ca Madó Pilla amb una forta pendent i molt de fred per arribar al coll de Son Gallard i reposar forces. 

Continuam l'ascens passant per la coneguda cova-habitatge de l'ermità Guillem, un lloc digne de veure per la seva originalitat, amb un aljub interior, estufa de llenya, amb dos o tres habitacles separats i llum natural que entra per uns vidres laterals. Continuàrem la ruta cap a la part més alta del camí, a uns 900 m d'alçada. 

El camí bordeja la carena de la muntanya i té vistes al sud amb tota la badia de Palma i al nord amb Sa Foradada, Deià, Puig Major, Massanella, Es Teix etc. El camí empedrat de l'Arxiduc ens dugué fins el Puig Caragolí de 945 metres d'alçada on varem aprofitar per fer la foto de grup i admirar les fantàstiques panoràmiques. 

Des d'aquest punt ja tot va ser baixada, pel cingles de Son Rul·lan i vet aquí la causa del mal als bessons de les cames que la majoria de participants hem patit aquests dies. 

El nostre destí final era Deià i després de dinar a l'escalfor d'un sol reconfortant de febrer varem seguir caminant fins als cotxes. Una excursió inesborrable per a le nostres memòries.




Comentaris

Entrades populars