Fantàstica recollida de cartes

Un agradable horabaixa, tot preparat. El material dels tallers damunt les taules, la carpa tota endomassada esperant l'hora de l'arribada dels patges, les coques damunt les taules i la xocolata desfeta encanantint-se.

A poc a poc començen a arribar els primers nins, després, Ferrerets, Llops i Daines i Ràngers i Esplets de l'AEG Soca-Arrel! Tot comença. Es comença a veure purpurina per en terra, decoracions nadalenques ja fetes i esperant ser penjades.
Dia 22 es penjaran a la carpa.

Els nins començen a tenir gana, coques i xocolata està a disposició de tothom, tot sigui per treure doblers per poder fer una bona Cavalcada. 
A les 18h ben puntuals, ja sentim els tambors de Kalemba Percussió, sabem que el Patge Reial ja ve, ja s'acosta.
Enguany ens sorprenen, envers de venir un patge acompanyat amb tres ajudants, venen 3 Patges Reials acompanyats de 3 ajudants.
Tot sigui perquè la coa per entregar les cartes no sigui tant pesada i els nin no es cansin d'esperar.

En arribar a la plaça de l'església, fa neu!!! i com pot ser això?

Kalemba ens fa ballar amb el seu so, però els nins començen a passar per entregar la carta, ja feia estona que molts de nins i nines ja s'havien posat en coa.

Tot va molt rodat, ja casi no tenim coques, abans de les 19.30h els patges abandonen la plaça. Tothom content i feliç, esperant que els Reis duguin tot el que han demanat a les cartes que els hi han donat als Patges!


Comentaris

Entrades populars