Son Bauló - Son Serra de Marina

Magnífica i relaxant excursió per un tram verge de la Badia d'Alcúdia. Hem sortit de la platja de Son Bauló vorera de mar fins arribar a la necròpolis de Son Real.
N'Àngels Ferragut ens ha donat explicacions detallades de la possible vida i mort dels primers habitants de Mallorca, uns 4000 anys a,c.
Hem continuat el recorregut sense presses fins a Son Serra, passant per platges insospitades d'arenes i aigües paradisíaques.  També ens ha explicat l'importància de les algues de posidònia oceànica a les nostres costes i de la funció protectora de les platges.
A les 13.00 hores hem arribat al Club Nàutic de Son Serra on hem pogut assaborir una cervesseta, mitja hora més tard hem pres el camí de tornada i ens hem aturat a dinar davant l'illot dels Porros. Hem celebrat el recent aniversari de la única i irrepetible  Magdalena de Can Xic i ens ha convidat a tots a bunyols de nata i mistela. (Una festassa)
Durant tota l'excursió hem tengut la protecció d'un llençol prim de niguls que han fet la ruta molt agradable. Cal destacar que la mar ha estat tot el temps com una bassa d'oli. Hem format el grup 30 persones.
Pròxima excursió a Sa Comuna de Bunyola d'aquí a dues setmanes.
Podeu veure les fotos al següent enllaç. https://goo.gl/photos/4XoGsuW8dVzQdWn19


Comentaris

Entrades populars