Trobada de Ball de bot a Menorca

El passat cap de setmana de l'1 al 3 de Juliol, un grup d'una vintena de persones, la majoria d'ells portolans, que van a clase de Ball de bot amb na Neus Sureda, es traslladaren a Menorca a viure un cap de setmana ple de folklore.

Tot va sorgir ja que, per circumstàncies de la vida na Neus Sureda ha passat el curs escolar a Menorca, i com no pot parar quieta a part de venir tots els caps de setmana a fer classe als seus alumnes, ella s'apuntà a Ciutadella a aprendre ball menorquí amb el grup folkloric d'Es Born .

Com no podía ser d'altra manera, na Neus ha ensenyat als seus alumnes els balls que ella aprenía. L'agrupació li va proposar fer un intercanvi, i quan ho va proposar als portolans no dubtaren ni un segon a dir que sí.

Així que aquest cap de setmana passat viatjarem a Menorca a compartir balls i sentiment de la nostra cultura popular. 
Varem tenir el gust d'acudir a un taller de ball menorquí, a un lloc molt emblemàtic com és el Cercle artístic de Ciutadella amb unes vistes impressionants al pla, i just devora del Teatre des Born.
L'horabaixa, hi va haver una ballada als peus de la Catedral de Ciutadella, on tots els balladors hi participaren i posaren en pràctica tot el que havien apres durant el curs i al taller particular.

També hi va haver temps d'esbarjo, de platja i de passejades i hem passat un cap de setmana fantàstic allotjats a la Vinyeta.

De part dels alumnes, volem donar les GRÀCIES a na Neus, per fer possible aquest cap de setmana, per la paciència i constància de venir tots els caps de setmana a fer-nos clase.


Moltes gràcies.
Els alumnes de na Neus Sureda.

Aquí teniu videos i fotografies de la Trobada:









Comentaris

Entrades populars