Marratxí amb els Refugiats

  El Casal Solidari de Marratxí  se solidaritza amb els refugiats i per aquesta raó s'adhereix al projecte Mallorca amb Quios que ha posat en marxa el Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació. 
    L'objectiu de la campanya és l'atenció sanitària, el manteniment dels campaments d'acolliment i el suport al sistema sanitari local amb equipaments, especialment per a  l'atenció en primers auxilis. 
    L'import del projecte ha de sortir de les aportacions dels Ajuntaments, empreses, entitats socials i ciutadania en general.      És per això que el Casal Solidari, com a única ONG de Marratxí, es posa al davant d'aquesta campanya i crea un compte corrent destinat única i exclusivament a fer aportacions per a aquest projecte.      Podeu fer les vostres aportacions a: LA Caixa       Marratxí amb Quios

    IBAN ES73 2100 5730 2002 0007 0327
     En un termini d'un mes es farà entrega al Fons Mallorquí de les aportacions aconseguides. 
    Comptam amb la col·laboració a l'Ajuntament de Marratxí per fer difusió d'aquesta campanya. 
    Vos demanam que reenvieu aquest correu a tantes persones com vos sigui possible.  
    Des del Casal Solidari de Marratxí  volem expressar el nostre rebuig a l'acord entre la Unió Europea i Turquia perquè és una flagrant vulneració del dret internacional i dels drets humans. Instam al Govern d'Espanya que plantegi a la Unió Europea tornar a considerar l'acord i accelerar l'acollida de refugiats a l'Estat Espanyol.      Com sempre moltes gràcies per la vostra col·laboració. Marratxí és un municipi solidari.

Comentaris

Entrades populars