7 anys! Anys i anys per molts d'anys!



Avui Pòrtol.cat fa 7 anys que va publicar el seu primer article!

Estam molt agraïts de veure que hem tengut més de 126.000 visites durant aquests 7 anys. 

Amb mesos amb més publicacions i amb mesos menys, mesos de més visites i altres menys, hem arribat fins aquí. El fet d'enllaçar els articles al facebook de l'Associació de Veinats fa que ens visiteu més! No podem estar més contents!

Crearem la pàgina per tal de tenir informats a tots els portolans i portolanes, marratxíners i marratxineres que volen estar assebentats de les coses que passen pel poble, ja que feia anys que no teniem la revista PÒRTULA que donava aquesta cobertura. I el principal objectiu està més que complit, el que passa ara es que ho hem de mantenir molts d'anys més.

Entre tots ho podem fer possible, sabeu que aquesta pàgina esta oberta a tot el poble, per si voleu publicar algun artícle, opinió, o alguna notícia, ens ho passau a portolans@gmail.com.
Si vos interessa anar escrivint articles habitualment, compartir les notícies i publicar-les, posau-vos en contacte amb nosaltres, ja que desgraciadament cada pic som menys persones que escrivim i a vegades quedam un poc coixos! Entre tots ho podem fer possible, perquè som un gran poble!

Per molts d'anys que poguem publicar articles! 

Comentaris

Entrades populars