Excursió a Cala Bóquer

Hem estat 15 persones a la plaça de Can Flor i a l'excursió. Avui hem recuperat antics components del grup i n'hem incorporat de nous. Benvinguts, Teresa, Maria Rosa i Jaume.
Aquesta  bella excursió a Cala Bóquer, s'inicia al port de Pollença i passa just per davant la possesió que du aquest nom. El seu origen romà fa referència a Bocchor, o la Vall de Bóquer, per on transcorre la ruta i està encaixonada entre l’imponent Cavall Bernat i el penyal Roig de la serra d'Albercutx.
Els romans fundaren aquí Bocchoris fa més de 3000 anys, poblat que segons els experts supera en antiguitat a la pròpia Pollentia. Hem tengut un dia molt tapat, com podreu veure a les fotos i justament quan ens disposàvem a berenar  ha començat a caure la pluja i hem hagut de partir. Al cap de pocs minuts ha aturat, però el terreny s'ha tornat fangós i relliscós i ens ha dificultat una mica la marxa. Hem visitat una font de mina i les restes de l'antic poblat.
Durant la caminada hem pogut observar com un altre grup d'excursionistes feien la coneguda i difícil  ruta del Cavall Bernat.
Ens hem acostat fins a Cala Sant Vicenç per visitar les coves d'una necròpolis i hem acabat dinant còmodament a uns banc de Cala Barques.
Clicau a la imatge per veure tot l'àlbum.


.

Comentaris

Entrades populars