Sa Costera



Ahir varem fer la cloenda de la temporada d'excursions amb una gran ruta: Del Mirador de ses Barques a Cala Tuent. (Sa Costera).  L'autocar ens va recollir a Pòrtol i ens va dur fins el Mirador de ses Barques a Sóller, allà parteix aquesta ruta tan espectacular que arriba fins a Cala Tuent. 

El camí passa per les tres possessions de Bàlitx, d'alt d'enmig i de baix on hi ha un agroturisme i restaurant. Després ve la pitjor part del recorregut on la forta pujada ens ha fet suar de valent, una vegada assolit el Coll de Biniamar ja es veuen la mar blava i la Costera. 

Hem continuat la ruta fins el neixement de la font de mateix nom, que actualment està coberta i canalitzada cap a Sòller i s'Extremera. Encara queden estes de l'antiga fàbrica hidro-elèctrica i els estanys que l'alimentaven. 

Retornam al camí de Cala Tuent amb una altra forta pujada i arribam sans i estalvis al final de l'excursió. Ens hem acomiadat amb el desij que la tardor arribi aviat i poder tornar a disfrutar d'aquets moments meravellosos que ens brinden les excursions.

Comentaris

Entrades populars