Puig Roig 2016

Espectacular dia per una espectacular excursió. A la tercera edició d'aquesta ruta ens hem aplegat 23 persones sense por a caminar els 17 km i les 6 hores de marxa.

Hem partit més prest que de costum, per poder fer transbordament de cotxes entre Mossa i Lluc. hem començat la ruta a les 9.30, passant per la possessió de Mossa i pujant cap al Coll dels Ases on hem berenat una mica, des d'allà ja es podia veure la costa nord i a la vegada el Clot d'Albarca, Tomir, Galileu, un festival de panoràmiques pels nostres ulls.

Continuant la marxa per voltar el puig entre carritxeres deurades i blau de mar hem pogut contemplar l'espectacular Morro de sa Vaca, la Torre de Lluc, Les cases del Cosconar. El Puig Major i el Puig de ses Vinyes també ens han acompanyat un bon tram del camí.

Hem baixat tot el que hem pogut fins al Clot d'Albarca per dinar a l'ombra d'oliveres i alzines i continuar després una horeta més fins al monestir de Lluc. Cal dir que els que hem pujat sense fer dreceres hem arribat al destí ben descansats i tot el grup amb la satisfacció d'haver fet una gran excursió.


Comentaris

Entrades populars