La Trapa 11-11-2018

Segona excursió de la tardor del nostre grup excursionista. L'anterior es va suspendre pel mal temps, però està previst recuperar-la el 13 de gener de 2019.
 Magnífica excursió a la finca de la Trapa al municipi d'Andratx. 
Hem començat la caminada des de Sant Elm a les 09.45 per dins camins de bosc de pinars amb molta presència de bolets, la pujada ha estat ben intensa, però tots l'hem superada amb uns bons alens. En poc més d'una hora ens hem aturat a berenar ben vigilats pels tres fars de sa Dragonera i des de aquí ja tot ha estat baixada cap a les cases de la Trapa amb les seves espectaculars marjades, el molí de sang, tan ben conservat, l'enorme era, el preciós mirador de Sa Dragonera i Cala en Basset i les mines.
Hem trobat molta presència de gent estrangera que com nosaltres han aprofitat l'excel·lent  dia de sol per sortir a gaudir de la natura. El nostre grup l'hem format 20 persones amb una nova incorporació, na Magdalena, que esperam pugui tornar moltes vegades.
Una vegada visitada La Trapa hem pres la ruta de la pista forestal que ens ha conduit de nou fins a Sant Elm per tancar aquesta ruta circular tan bella.
La pròxima excursió serà el 25 de novembre a la Comuna de Bunyola amb una Fideuà per a tothom.

Al següent enllaç podeu gaudir de l'àlbum de fotografies.

https://photos.app.goo.gl/zDq6Wei8A1T1co8eA


Comentaris

Entrades populars