Un any més, la Sardina és cremada

Un any més, s'ha duit a terme l'enterrament de la Sardina a Pòrtol, enguany l'edició número XXIV.

Enguany, se pot destacar que és la més organitzada de la part dels Joves, Espais Joves de Marratxí i  amb l'AEG Soca-Arrel i les associacions de gent gran de "Es Turó", Associació de joves Majors "Es Garrovers" i Associació de Gent Gran Llebeig del Pla na Tesa.

Portaven la Sardina 4 joves ben endolats acompanyats del Sr. Capellà i els escolans que anaven ben vestits amb el seu tradicional traje, darrera, tota la comitiva de l'Ajuntament de Marratxí acompanyada amb la gent del poble que ploraven unes bones llàgrimes perquè anaven a enterrar la Sardina.
Va sorprendre, la poca participació de part de l'Associació de Gent Gran "Es Turó", fundadors de la Festa fa 24 anys.

Es va arribar a la plaça on ja hi havia el fogueró encés i després del protocol dels discursos el Batle va ordenar cremar la Sardina.

La Televisió Autonòmica de les Illes Balears va emetre en directe la festa ja des de la plaça.

Una vegada cremada, hi va haver sardines, coca dolça i salada per tothom, amb el ritme de Kalemba Percusió i tot seguit, ball en línea per llevar-se el fred.

Hem de donar l'enhorabona a tota la joventut que va participar, perquè sense ells no hagues estat possible i el toc de color a la sardina, va fer que es notas el canvi!

Déim adéu al Carnestoltes i donam la benvinguda a la Quaresma! Fins l'any que ve!







Comentaris

Entrades populars