Torna, Pòrtol es meu poble

Benvolguts amics, veïnats i lectors de portol.cat, des de la redacció del nostre bloc vos demanam disculpes per les constants aturades de servei que ve patint la nostra publicació. Avui encetam un nou format amb un servidor molt més fiable de la família google  i esperam  poder seguir contant la vida del nostre poble des d'aquesta petita finestra digital.
De moment només podreu veure les coses noves que anirem publicant, però de mica en mica afegirem tot el material audiovisual que hem vengut publicant des del febrer de 2009. Això suposarà per nosaltres una tasca gairebé titànica, però poc a poc podreu anar consultant els articles més antics.
De moment l'accés a aquesta pàgina serà el següent: portolesmeupoble.blogspot.com , però més endavant recuperarem l'antiga adreça de portol.cat.
Per l'estrena d'aquest nou format hem volgut recuperar de youtube el vídeo del Lipdub  "Pòrtol m'agrada" que es va filmar a Pòrtol a l'any 2011 i que reflectia perfectament la xarxa d'associacions i entitats diverses que formen el nostre poble.
Moltes gràcies a tots per la vostra comprensió i el vostre suport. 

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars